Human Capital Agenda

Weet u waar uw personeelsleden over 5 jaar willen staan?

Lees verder...

Ondernemend Assen

Wie zijn we:
Ondernemend Assen zorgt voor een collectieve en duurzame aanpak voor ondernemers die zijn gevestigd in Assen.
Daarnaast biedt zij haar leden een platform voor onderlinge ontmoeting en zakendoen, kennisdeling en gezamenlijke inkoop van producten en diensten.
Een belangrijke bron van inkomsten is het Ondernemersfonds.
Aangestuurd door een bestuur zorgt projectmanager Anita ter Veld samen met bestuurssecretaris/relatiemanager Hilde van der Zee voor een levendig en inspirerend ondernemersplatform voor u als ondernemer. 

 

Wat doen we:
Om het u als ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken, is Ondernemend Assen opgericht.  Samen met ondernemers, overheid en onderwijs werkt Ondernemend Assen aan een kwalitatief hoogwaardig en duurzame werkomgeving in Assen voor u als ondernemer! Daarbij staat persoonlijk contact en een lokale aanpak centraal.

We overleggen regelmatig met de gemeente, de politie, brandweer en andere partijen over de verkeerssituatie, de kwaliteit van de openbare ruimte en de veiligheid op de bedrijventerreinen. Zo kunt u zich concentreren op uw onderneming en behartigen wij de gezamenlijke belangen. Daarnaast bieden wij onze leden een platform voor onderlinge ontmoeting, zakendoen en kennisdeling.

Ondernemend Assen neemt u nog meer werk uit handen. Alleen al door de gezamenlijke inkoop van producten en diensten. Wij geloven dan ook dat Ondernemend Assen een substantiële meerwaarde biedt voor ondernemers en gemeente op het gebied van duurzaamheid, uitstraling én collectiviteit op elk bedrijventerrein.

Samen Sterk:
‘Samen Sterk’ zijn de sleutelwoorden voor Ondernemend Assen. U wordt als ondernemer ontzorgd zodat u alle aandacht kunt besteden aan het ondernemen. Ondernemend Assen zorgt voor een veilig en goed onderhouden, representatief bedrijventerrein.

Helaas is het niet vanzelfsprekend dat ieder bedrijventerrein veilig is en er netjes uitziet. Zwerfvuil, criminaliteit en achterstallig onderhoud zorgen ervoor dat terreinen verpauperen en het voor ondernemers minder aantrekkelijk maakt om juist daar te ondernemen.

Door een collectieve en gestructureerde aanpak van het onderhoud en beveiliging van het bedrijventerrein blijft een bedrijventerrein op niveau en behoudt vastgoed haar waarde. Als collectief worden sneller resultaten bereikt.  

Samen Voordeel:
‘Samen Voordeel’ staat voor de collectieve aanbiedingen voor de leden van Ondernemend Assen. Daar waar mogelijk, maken we gebruik van lokale aanbieders. Kwaliteit, voordeel en hoge service staan centraal. Hoe groter het collectief, hoe beter de prijzen te onderhandelen zijn.

Waarom Samen Voordeel:
Om u, als ondernemer, net even dat extra’s te bieden wat u een (aanzienlijke) kostenreductie kan opleveren! Doordat er een collectief is, kan de contractpartner de dienst of het product aanbieden tegen gereduceerde tarieven, waardoor er vanuit de saamhorigheid voordeel ontstaat.

 
Extranet inlog