Human Capital Agenda

Weet u waar uw personeelsleden over 5 jaar willen staan?

Lees verder...

Ondernemend Emmen

Fitsports Emmen

Vereniging Ondernemend Emmen

Ondernemend Emmen is een vereniging voor ondernemers gevestigd op een van de bedrijventerreinen binnen de gemeente Emmen en maakt zich hard voor de positieve ontwikkeling van bedrijventerreinen.

De VPB Emmen is in april 2003 opgericht en heet sinds 2020 Ondernemend Emmen.

Vanuit de gemeente Emmen is men in 2002 met het herstructureren van bedrijventerrein Bargermeer gestart. Vanuit deze herstructurering is de VPB op gericht. Het BAHCO (Bargermeer Herstructureren Collectief Ondernemen) project werd opgestart om de verpaupering van Bargermeer tegen te gaan.

Na een start met het BAHCO project en focus op collectieve inkoop is O-E inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie.

Belangen behartigen en collectief ondernemen zijn tegenwoordig de speerpunten. Collectief ondernemen is niet alleen meer de collectieve contracten, maar ook zorg dat de ondernemers elkaar kennen.
Belangen behartigen is kijken naar de wensen van de diverse ondernemers en deze zoveel mogelijk invullen. Hierbij gaat het belang van het collectief altijd boven het belang van de individuele ondernemer. Zo wordt de bereikbaarheid van de bedrijventerreinen nauwlettend in de gaten gehouden. Niet alleen op lokaal niveau, maar zeker ook op regionaal- en grensoverschrijdend niveau.

Organisator van een bedrijvennetwerk, om op deze manier het onderling zakendoen te bevorderen. Weet wie uw buurman is.

Belangenorganisatie voor ondernemers die gevestigd zijn op een bedrijventerrein binnen de gemeente Emmen. Samen sta je sterker, hoe meer stemmen richting de overheid, hoe meer indruk het maakt.

Gebiedsontwikkelaar hoe ziet een bedrijventerrein er in de toekomst uit en welke ontwikkelingen zijn van belang.

Doelstelling van Ondernemend Emmen is het ondernemersklimaat in de gemeente Emmen zodanig te krijgen en houden dat het aangenaam ondernemen is in Emmen! Ons motto is: Samenwerkenloont

Contact gegevens

Ondernemend Emmen

Directeur Herman I. Idema
M. 06-20346656
E.  h.idema@ondernemendemmen.nl

Postbus 2007
7801 CA Emmen

 

Kapitein Nemostraat 20
7821 AC Emmen

T. 0591-653454
F. 0591-645987
E. office@ondernemendemmen.nl

website: www.ondernemendemmen.nl Emmen

 

 

 

Extranet inlog